Theater

Hollandse middag

Datum                          Zondag 01 oktober 2023
Open vanaf 13:15 uur
Begintijd 13:30 uur
   
Soort Theater
Genre Muziek
   
Prijs €25,- per ticket. Groepsticket 5 personen €87,50, Groepsticket 10 personen €125,-
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Hollandse middag bij Cultureel Centrum Myllesweerd!

De ultieme Hazes tribute band zorgt voor een middag vol met allerlei hits van André Hazes. Tevens zijn er deze middag ook optredens van Marco Schuitmaker, bekend van de hit "Engelbewaarder" en Boxmeerse zanger Menno Gruijters. Gegarandeerd een fantastische middag dus!

Gewoon Andre is een tribute band die is opgericht om de muziek van de Nederlandse zanger Andre Hazes te eren. 13 talentvolle en toegewijde muzikanten zijn vastbesloten om de muzikale erfenis van Hazes in stand te houden. Hazes zijn grootste hits worden op een indrukwekkende manier vertolkt.

De band is ontstaan uit liefde voor de muziek van Hazes en een verlangen om zijn boodschap van liefde, hoop en troost aan het publiek over te brengen. ‘Gewoon André’ bestaat uit zangers, muzikanten en zangeressen, die hun best doen om de unieke sfeer van Hazes’ optredens te evenaren.

Met hun uitgebreide repertoire van Hazes’ grootste hits, weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. Of het nu gaat om een intieme setting of een groot festival, Gewoon André zet altijd een energieke show neer.

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. De show is gericht op de zaal, waardoor je daar de beste beleving ervaart.

LET OP: Bij de keuze voor een balkonticket is het belangrijk dit ticket de hele middag goed te bewaren, zodat je op ieder moment toegang hebt tot het balkon. Drankjes kunnen in de zaal aan de bar gehaald worden.

   
Nieuws 18-09-2023 - Zondag 1 oktober Hollandse middag met o.a. Marco Schuitmaker en tribute band Gewoon André in Myllesweerd
09-05-2023 - Hollandse middag met o.a. Marco Schuitmaker en tribute band Gewoon André in Myllesweerd