Nieuws
  Vr 06 oktober 2023

Film “Triangle of sadness” in filmhuis Mill met en zonder etentje te reserveren


Woensdagavond 18 oktober draait om 20.00 uur de film “Triangle of sadness” in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Deze film is ook te reserveren inclusief een etentje tevoren bij Brasserie d’n Buurman tegenover Myllesweerd. Hierbij zal men uiteraard zorgen dat je tijdig klaar bent met eten, zodat je niets van de film hoeft te missen. Tickets voor alleen de film kosten 9,- euro en inclusief etentje (voor- en hoofdgerecht) 27,50 euro. Alle 2 de opties is inclusief een consumptie in Myllesweerd. 

Triangle of sadness

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Acteurs: Harris Dickinsonn, Charlbi Dean, Dolly De Leon.

Regisseur: Ruben Östlund 

Speelduur: 147 min 

Genre: Drama / Comedy

 

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook zijn deze zonder extra kosten hier online te bestellen. Check hiervoor de agenda op deze site

Gerelateerde activiteit