Nieuws
  Wo 19 juli 2023

 Platform Toegankelijk Mill nodigt uit


Met trots nodigt het Platform Toegankelijk Mill mensen uit die gebruik maken van een rolstoel, rollator of scootmobiel voor een gezellig samenzijn in Myllesweerd. Het platform verwelkomt jullie graag op woensdagmiddag, 26 juli om 13.30 uur. 

uitkomsten

“Onlangs hebben wij de uitkomsten van de inspectiecampagne “Geef iedereen ruimte!” besproken. Hieruit is een rapportage voortgekomen die wij graag in september met de verantwoordelijke wethouder zullen bespreken. Wij zullen de gemeente dan ook onze prioriteiten meegeven die zij als eerste moeten gaan aanpakken om problemen op trottoirs te verbeteren”, aldus het platform. 

last 

“Immers, u kunt veel last ondervinden van hindernissen op uw weg. Wij willen u over de uitkomsten van het onderzoek informeren onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. De toegang is gratis. 

suggesties en opmerkingen

Tijdens het samenzijn zal de voorzitter van Platform Toegankelijk Mill, Guus Fonteijn, jullie informeren over de nieuwste activiteiten die worden ondernomen om de toegankelijkheid van de trottoirs te verbeteren. Jullie zullen versteld staan van de inzet en vooruitgang die we boeken. Maar we willen ook jullie suggesties en opmerkingen graag horen. Die nemen we mee in de eindrapportage.   

muziek

Wij willen de gezelligheid nog verhogen met wat leuke muziek. Voor u spelen en zingen drie musici en er mag meegezongen worden, uiteraard. U bent van harte welkom”. 

Voor vervoer zorgt u of uw eigen organisatie, maar als dat niet het geval is, kunt u een beroep doen op Welzijn Ouderen Mill (voorheen SWOM), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 11.00 uur, tel. 0485-455470. 

Het Platform kijkt er erg naar uit om jullie te verwelkomen in Cultureel Centrum Myllesweerd, gelegen aan de Kerkstraat 3 in Mill. “Laten we er samen een gezellige middag van maken”, zegt het platform uitnodigend.