Nieuws
  Vr 28 april 2023

Komend seizoen Monique Smit met KidsPop in Myllesweerd


Langzaam maar zeker loopt het nieuwe theaterseizoen in Myllesweerd alweer behoorlijk vol. Dat is te zien in de agenda op de website. Van veel muzikale avonden, shows vol humor en bijzondere verhalen tot ook shows voor kinderen. Zo is voor deze laatste groep Monique Smit geboekt. Zij komt met een muzikaal feestprogramma op zondagmiddag 17 december naar Mill. Zie voor het groeiende programma en om direct online tickets te boeken de agenda op deze website.

 

Monique Smit

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Door de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. Vanaf dit najaar toert ze langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud, brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie. Hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes die speciaal voor de theatershow gemaakt zijn. Dat belooft dus één groot feest te worden!

Nadat de kids bijna een uur lang hebben gefeest, is er na afloop ruim gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en de leukste KidsPop-aandenkens te bemachtigen.

 

Meer weten? Zie regelmatig deze website en volg ons ook via social media om niets te missen.