Nieuws
  Vr 17 maart 2023

Zin in een feestje? Reserveer dan tickets voor QMusic The Party 4 uur Fout in Myllesweerd in Mill


Op zaterdagavond 1 april staat vanaf 21.00 uur de QMusic The Party 4 uur Fout op het programma in Myllesweerd in Mill. Deze avond wordt in samenwerking met Stichting Carnaval Mill georganiseerd en het belooft een superfeest te worden. Tickets kosten 12,50 euro, maar voor groepen zijn er aantrekkelijke kortingen. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer ze zonder extra kosten via de agenda op deze site.

QMusic The Party 4 uur Fout

Verzamel je vrienden, oefen alvast je allerfoutste dansmoves en herbeleef de grootste foute hits tijdens Qmusic the Party 4 uur FOUT! Cultureel centrum Myllesweerd organiseert samen met SCM 't Germelaand.... Gegarandeerd de FOUTSTE party zoals het al jarenlang bekend staat. Verwacht een knotsgekke sfeer, vele meters bier, de gekste muziek! Trek je legendarische (f)outfit uit de kast, schraap je keel om mee te blèren met de állerfoutste hits en betreed ons walhalla van FOUT! Het dak gaat er gegarandeerd af! 

Tickets verkrijgbaar per stuk, maar ook met groepskorting. Zien we jullie dan?

 

Meer weten over deze en alle andere evenementen, films, theatershows en activiteiten in Myllesweerd? Volg ons via social media en zie regelmatig de agenda op deze website

Gerelateerde activiteit