Nieuws
  Di 14 maart 2023

Aanstaande zaterdag Jay Francis met try-out van ‘In De War’ in Theater Myllesweerd Vorig jaar mocht Myllesweerd hem al verwelkomen in een uitverkocht Mills theater. Dat is Jay zo goed bevallen dat hij dit weekend, zaterdagavond 18 maart een try-o


Vorig jaar mocht Myllesweerd hem al verwelkomen in een uitverkocht Mills theater. Dat is Jay zo goed bevallen dat hij dit weekend, zaterdagavond 18 maart een try-out van zijn nieuwe show in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill komt doen. De deuren gaan om 20.00 uur open en de show start 20.15 uur. Reserveer tickets a 25,- euro inclusief een consumptie direct online via de agenda op deze site.

De Nederlandse comedian Jay Francis, voorheen bekend onder zijn alias 'Tisjeboy Jay', komt in 2023 met zijn nieuwste theatervoorstelling 'In De War' naar Myllesweerd! Verwacht tijdens deze nieuwe tour meer Jay en minder Tisjeboy. Het is tijd voor de volgende stap. Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn... En ik? Ook ik ben in de war, en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

 Jay Francis begon in 2019 aan zijn carrière als comedian onder de alias 'Tisjeboy Jay' nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler in Amsterdam waarna zijn carrière een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL4) en miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.

 Tickets zijn hier online te koop maar ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.ndere shows, films en activiteiten de diverse social mediakanalen van Myllesweerd of de site  www.myllesweerd.nl

 

Gerelateerde activiteit