Nieuws
  Ma 27 februari 2023

De Andersons in Theater Myllesweerd met ‘Een Mooiere Wereld’


Zondagmiddag 12 maart staan de Andersons in Theater Myllesweerd in Mill. Deze humoristische en muzikale show start om 15.00 uur. Tickets kosten 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie. De tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en ook online te reserveren via de agenda op deze site.

 Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling i.s.m. Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

‘Een mooiere wereld’ is niet alleen een zoektocht naar een mooiere wereld, het ís een mooiere wereld. Eén waarin je je kunt onderdompelen en waaruit je geïnspireerd en gelouterd weer bovenkomt. Een prachtig en ontroerend avontuur.’ – zo schreef Katinka Polderman over deze show..

 Zie voor meer shows, films en activiteiten de agenda op deze site en volg Myllesweerd ook via de diverse social mediakanalen.

Gerelateerde activiteit