U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 27 september 2014

Extraatje voor ouderen tijdens Nationale Ouderendag bij Matineebios 3 oktober


Aanstaande vrijdagmiddag (3 oktober) staat er weer een mooie film op het programma tijdens de Matineebios in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Om 14.00 uur start er namelijk The Monuments Men met George Clooney (regisseur én acteur), Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, John Goodman, Bob Balaban en Hugh Bonneville. De toegang van deze voorstelling is 5,00 euro inclusief een consumptie.

Nationale Ouderendag
Vrijdag 3 oktober is het de Nationale Ouderendag. Daarom krijgen alle KBO-leden op vertoon van hun KBO-pasje 2,-- euro korting op de toegangsprijs. Daarnaast zal Radius alle bezoekers, ook niet KBO-leden, trakteren op wat lekkers. Dat na de film in de Plaza van Myllesweerd.

Film
The Monuments Men is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een onwaarschijnlijke groep soldaten in de Tweede Wereldoorlog, die van Franklin D. Roosevelt de taak krijgt om kunstwerken uit de klauwen van Nazidieven te redden en deze werken terug te brengen naar hun oorspronkelijke eigenaars. De missie leek haast onmogelijk, want de kunstwerken lagen verborgen achter vijandelijke grenzen en de soldaten waren zeven voormalige directeuren van musea, curators en kunsthistorici. Wonderbaarlijk genoeg kregen de moedige schattenjagers, die zichzelf de 'Monuments Men' noemden, het voor elkaar om duizenden jaren aan cultuur te redden uit het bolwerk van Hitler.

Woensdag 15 oktober draait in Filmhuis Mill om 20.00 uur de Nederlandse film Het diner. Noteer ook alvast deze filmvoorstelling in uw agenda.

Kaartjes reserveren?
Kaartjes voor de Matineebios of Filmhuis Mill kunt u a 5,00 euro tot één week voor aanvang reserveren via . Gereserveerde kaartjes liggen dan klaar bij de kassa, waar u op de avond of middag zelf ook losse kaartjes kunt kopen.

Voordelig naar de film?
Met een strippenkaart kunt u zowel de Matineebios als het Filmhuis bezoeken. Een strippenkaart kost 22,50 euro en u kunt er vijf films mee bezoeken. Strippenkaarten zijn tijdens films en daarbuiten verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd maar ook online te bestellen via www.myllesweerd.nl/film. Uw strippenkaart is onbeperkt geldig.