Nieuws
  Do 17 november 2022

Morgen, vrijdag 18 november start carnavalsseizoen ook voor de jeugd in Myllesweerd


Morgen, vrijdag 18 november start ook voor de jeugd in Mill het nieuwe carnavalsseizoen. Dit keer zullen jeugdprins Pieter, jeugdprinses Dirkje en narrin Sterre vooropgaan tijdens het carnaval. Zij verschenen vorig seizoen al, maar daags na hun verschijning werden zo goed als alle carnavalsactiviteiten (om de bekende redenen) geannuleerd. Vandaar dat zij dit jaar ook de jeugdheersers zijn en samen met hun gevolg nu al helemaal klaar zijn om er een supermooi carnavalsseizoen 2022 – 2023 van te maken in Mill.

Dit carnavalsseizoen start vrijdagavond 18 november om 19.00 uur met het Mekkerbal in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd. Tijdens dit Mekkerbal strijden 5 liedjes om de titel Mekkerlied 2022 – 2023. Deze worden gezongen door De Herrieschuppers, Partykids, LENSNEXX, Noelemekkers en de Mekkerbende. Er is een showdans door de Germerinnekes en de Elfkes doen hun gardedans. Diverse jaren waren Suuske en Wieske de presentatrices van het Mekkerbal, maar zij dragen nu de microfoons over aan . . . . tja, dat is nog even een verrassing! Muzikale omlijsting is de hele avond in handen van DJ Jack.

Het Mekkerbal is uiteraard gratis toegankelijk. Zin in een leuke, gezellige en sfeervolle opening van het jeugdcarnaval in Mill? Dan ziet de Foekepot je graag vrijdagavond 18 november om 19.00 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. www.germelaand.nl