Nieuws
  Do 20 oktober 2022

Morgen (vrijdag 21 oktober) Jim van der Zee live in Theater Myllesweerd


Morgen, vrijdagavond 21 oktober staat er vanaf 20.15 uur weer een muzikale theatershow op het programma in Myllesweerd in Mill. Niemand minder dan Jim van der Zee is er dan te gast. Hij was ooit winnaar van The Voice of Holland en onlangs won hij nog ‘Better Than Ever’ (. Tickets a 20,- euro inclusief een consumptie zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer ze hier online via de rubriek Agenda.

Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. Soms alleen, soms samen met anderen. Let's keep it fresh!
Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien. Hij won de show en staat sindsdien in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert at Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op Koningsdag.
In begin 2018 bracht Jim zijn eerste plaat uit “Where I Come From”, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Nummers die hij veel op straat speelde. Om vrij en onafhankelijk te blijven bouwde Jim eigenhandig een opnamestudio in zijn kamer in Amsterdam voor zijn volgende plaat, “Starting The Engine”.
Helaas werden die tournees onderbroken door corona. Maar nu is Jim weer helemaal terug. Onlangs won Jim alweer een programma, het succesvolle ‘Better Than Ever’ (RTL4). Naast een mooi geldbedrag om te investeren in zijn carrière staat er ook een optreden met Waylon in Ahoy voor dit najaar in de planning.

Meer weten over de films, theatershows en alle andere activiteiten in Myllesweerd? Check de diverse social mediakanalen en zie www.myllesweerd.nl

 

Gerelateerde activiteit