Nieuws
  Di 30 augustus 2022

Matinee zoals vroeger tijdens Millse kermis in Myllesweerd


Maandag 19 september is er bij Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een matinee zoals vroeger tijdens de Millse kermis. Dit matinee start om 11.00 uur en tot 15.00 uur zal Ad Goossens de muzikale omlijsting verzorgen. Naast dansen is ook lekker buurten en naar de muziek van Ad luisteren uiteraard mogelijk. De entree bedraagt 10,- euro en hierbij is een gratis kopje koffie of thee en zijn diverse hapjes gedurende het matinee inbegrepen. Haal kaartjes op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of koop deze online via de agenda op deze website.

De kermis in Mill zal gehouden worden van zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september. Cultureel Centrum Myllesweerd biedt naast een gevarieerd theaterprogramma ook tal van andere activiteiten voor een breed publiek. Myllesweerd is daarmee al 10 jaar een mooie locatie voor ontmoeting en ontspanning. Met dit in het achterhoofd past dit matinee tijdens de Millse kermis uitstekend in de agenda. Ondertussen zijn er ook al leuke positieve reacties op dit initiatief.

Meer weten over hetgeen er zoal te beleven is bij Cultureel Centrum Myllesweerd? Volg Myllesweerd dan via social media en zie regelmatig deze website.

Gerelateerde activiteit