Nieuws
  Do 09 juni 2022

Ook Wim Daniels en Christel de Laat in nieuw theaterprogramma 2022 – 2023 in Myllesweerd


Theater Myllesweerd heeft al sinds 2012 elk jaar een mooi theater- en filmseizoen. Maar het komende seizoen is wellicht wel het sterkste en mooiste sinds de start. Van cabaret tot dans en van muziek tot googelen, alles komt voorbij. Ondertussen weet de theatercommissie dan ook precies wat het publiek wil horen en zien. Maar ook weet men dat de zomer een periode is waarin men ook graag een theater of andere activiteit bezoekt. Vandaar dat Myllesweerd een aantal shows heeft opgenomen in de Myllse Zomer.

Twee theatershows die we nu alvast onder de aandacht willen brengen zijn die van Wim Daniels en Christel de Laat.
Wim Daniëls - Koken met Taal – zaterdag 3 december 2022
Letters, woorden, zinnen, leestekens. Ze zijn als ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is taalexpert en graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok. In zijn show laat hij zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. En zijn programma ligt nooit zwaar op de maag. Een avond genieten van wat de taal te bieden heeft.
Christel de Laat - Hoe dan?! – vrijdag 14 april 2023
In 'Hoe dan?!', alweer haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert als vanouds in weergaloos hilarische verhalen. Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet! Een avond boordevol dolkomische verhalen en liedjes, waarna de toeschouwer met Christel verzucht: ‘Hoe dan?!’

Het programma is nog steeds groeiende. Zie een overzicht van shows en om direct tickets te boeken de agenda op deze website. Tickets zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Gerelateerde activiteit