Nieuws
  Ma 06 juni 2022

Ook Jim van der Zee en Touch Of TOTO in nieuw theaterseizoen in Myllesweerd


Er zijn weer wat nieuwe shows toegevoegd aan het theaterprogramma 2022 – 2023 in Myllesweerd in Mill. Het betreft 2 muzikale avonden die de echte liefhebber van live muziek beslist niet mag missen. Zo komt Jim van der Zee naar Theater Myllesweerd en ook een wervelende tribute show rond TOTO is het komende seizoen in het programma opgenomen. 

Jim van der Zee – vrijdag 21 oktober 2022 
Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. Soms alleen, soms samen met anderen. Let's keep it fresh!
Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien. Hij won de show en staat sindsdien in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert at Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op Koningsdag. Naast een show in Myllesweerd staat er ook een optreden met Waylon in Ahoy voor dit najaar in de planning.

Touch Of TOTO – zaterdag 7 januari 2023
Laat je omver blazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt. In een ruim 2 uur durende set worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ you, Rosanna en Hold the line vol passie op je afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO en hetzelfde decor vergeet u even dat u bij een tribute band staat. Met 10 jaar ervaring aan shows in binnen en buitenland is Touch of TOTO ‘on fire’ en klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Tickets
Tickets voor deze en alle andere shows zijn aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill te koop. Maar ook hier online zijn deze te bestellen.

Gerelateerde activiteit