U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 12 september 2014

Avondje uit met vriendinnen? Reserveer voor Ladies Night 17 september!


Aanstaande woensdagavond 17 september, organiseert Filmhuis Mill na het succes van vorig jaar opnieuw een Ladies Night. Deze start om 19.30 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Naast de film Soof die deze avond te zien is, zijn er ook stands van diverse ondernemers te vinden. Zo kunt u tijdens deze Ladies Night voor aanvang van de film en in de pauze kennis maken met:
Marian van Houtum van Marian Body Decoration uit Mill;
Schoonheidsspecialiste Rianne van de Ven uit Mill;
Corine Reinen van Hoofd & bijzaken uit Mill;
Anita van Kraaij van Onder de Kersenboom uit Mill;
Monique Nelson van het Mo'ment uit Langenboom;
De foyer en passage van Myllesweerd zal worden ingericht met stands van deze dames. U kunt er informatie krijgen over hun diensten en producten en uiteraard ook wat proeven en proberen. Uiteraard is er voor alle bezoekers een glaasje prosecco!
Film
Om 20.30 uur start de film Soof. Soof (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag tóch afvraagt: “Is this all there is?” Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het lijf loopt is er meteen een klik. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn. Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen…
Kaartjes
Kaartjes voor deze Ladies Night zijn a 5,-- euro te reserveren door een mailtje te sturen naar . Ook kunt u deze afhalen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill en zijn ze tijdens de Ladies Night verkrijgbaar aan de kassa op woensdagavond 17 september. Natuurlijk is het ook leuk je vriendin(nen) een kaartje voor deze Ladies Night cadeau te doen.