Nieuws
  Wo 02 februari 2022

Gospelkoor G-Roots met live band vrijdag 4 maart in Mill - reserveer tickets


Een gospelkoor met swingende live muziek. Dat kan uiteraard in het theater, maar een mooie kerk draagt bij aan nog meer sfeer bij een dergelijk optreden. Vandaar dat de theatercommissie van Myllesweerd vrijdagavond 4 maart een gospelshow organiseert in de kerk in Mill. De show start om 19.30 uur en een ticket kost 17,- euro. Dit is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd of reserveer via www.myllesweerd.nl

G-Roots
Het repertoire van G-Roots gaat van moderne Black gospel tot Nederlandstalige opwekking, maar ook van soul tot verzoeknummers. En wat zeker is, het wordt een swingend feest. G-Roots bestaat uit ervaren zangers, zangeressen en bandleden. Jarenlange podium ervaring staat garant voor kwaliteit en een swingende muzikale show.

Gospelkoor G-Roots ontstaat in 2002 als drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uiteenlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. G-Roots heeft op vele podia gestaan en ervaring opgedaan op verschillende gebieden in de muziekwereld. Zo verzorgden zij de backings voor Anastasia tijdens haar tour in het Sportpaleis in Antwerpen en bij de Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis.

 

Gerelateerde activiteit