U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 28 oktober 2021

Cabaretier Mark van de Veerdonk vanavond (donderdag 28 oktober) in Theater Myllesweerd


Vanavond, donderdag 28 oktober staat cabaretier Mark van de Veerdonk in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dat belooft weer een avondje lachen te worden. De show start om 20.15 uur en tickets zijn a 17,50 euro af te halen aan de balie van Myllesweerd en hier online te reserveren.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk.  Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Beluister een interview met Mark in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje over zijn show in Mill via hun podcast. Dat kan bij alle bekende podcastplatforms of via www.het12uurtje.nl

 

Gerelateerde activiteit