U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 22 september 2021

Chris Swijnenberg nieuwe bedrijfsleider Cultureel Centrum Myllesweerd


Sinds enige tijd is Chris Swijnenberg de nieuwe bedrijfsleider van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Hij was al ruim 3 jaar werkzaam als beheerder maar neemt nu de functie van bedrijfsleider op zich. Naast deze functie is Chris ook actief als ondernemer. “Ik ben ook DJ en grafisch vormgever, maar doe ook aan wijnimport. Ik kan niet heel goed stil zitten en daarom doe ik van alles wat.”

 

De ervaring die hij door zijn werk in de wereld van entertainment en horeca heeft opgedaan, kan hij goed gebruiken in zijn functie van bedrijfsleider. “Dit combineer ik met mijn ervaring als beheerder omdat ik ook weet waar je als beheerder op de werkvloer tegenaan loopt. Daarom blijf ik ook een stukje beheer doen naast de nieuwe taak als bedrijfsleider, zodat ik problemen sneller zie en kan oplossen.” In Myllesweerd hebben beheerders te maken met optredende artiesten in het theaterseizoen, bezoekers van theatershows en films maar ook met derden die activiteiten organiseren in Myllesweerd. “Ook hebben we deze week een eigen activiteitencommissie ingevuld waar we begin volgende maand een brainstormsessie mee hebben om te kijken wat we buiten de theatershows en films nog meer kunnen organiseren.”

 

Nu er per 25 september versoepelingen aangekondigd zijn rond de coronamaatregelen, wordt er binnen Myllesweerd hard gewerkt dit te vertalen in een werkplan. Dit zodat het theaterseizoen op 9 oktober van start kan gaan. “De opening van dit theaterseizoen zou eigenlijk al op 11 september zijn, maar dat lukte nog niet binnen de toen geldende regels. Ook Jeroen’s Clan van komende week hebben we om die redenen doorgeschoven naar mei volgend jaar. We merken dat mensen voorzichtiger zijn geworden in het kopen van kaartjes, wat begrijpelijk is.” Nu de regels versoepeld worden verwacht Chris dat de kaartverkoop weer aan zal trekken, er is immers een mooi theater- en filmprogramma neergezet.

 

Chris vertelt dat Cultureel Centrum Myllesweerd uiteraard ook altijd openstaat voor ideeën en activiteiten van anderen. “Je kunt hier gewoon binnen wandelen. Dan heb of maak ik tijd voor een praatje om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.”

 

Theatershows 2021 - 2022

Zaterdag 9 oktober 2021 - Emma & Friends (muziek);

Donderdag 28 oktober 2021 – Mark van de Veerdonk (cabaret);

Woensdag 3 november 2021 - Ouderenmiddag met Flat en een Theaterkoor (toneel en muziek);

Zaterdag 6 november 2021 - Mannen van Naam (muziek en cabaret);

Vrijdag 19 november 2021 – Knock Out Comedy Crew (Stand up Comedy);

Vrijdag 3 december 2021 - Steven Brunswijk (cabaret);

Zaterdag 11 december 2021 - Fadopelos (muziek);

Zaterdag 8 januari 2022 - Jochem Nooijen (Illusionist);

Zaterdag 22 januari 2022 - Angels Rule (muziek);

Vrijdag 28 januari 2022 - Karin Bruers (cabaret);

Zaterdag 2 april 2022 – Milo Berlijn (cabaret);

Zaterdag 23 april 2022 - Gestampte meisjes (muziek en cabaret);

Vrijdag 6 mei 2022 - Jeroens Clan (cabaret);

Vrijdag 13 mei 2022 - Cocker delight, Een ode aan Joe Cocker (muziek);

Zaterdagmiddag 14 mei 2022 – Meidenmiddag met meidenfilm en meidendingetjes (5 t/m 11 jaar);

Vrijdag 20 mei 2022 - Guido Weijers over geluk (theatercollege);

Films 2021

Woensdag 6 oktober: 1917

Vrijdag 8 oktober: Star wars: the rise of the Skywalker

Woensdag 20 oktober: Parasite

Woensdag 3 november: Capharnaum

Woensdag 17 november: Sleepy hollow

Woensdag 1 december: Unhinged

Woensdag 15 december: The Gentlemen

Tickets

Tickets voor zowel de films (8,- euro inclusief consumptie) als voor de theatershows zijn online te reserveren. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Zie voor meer info, de actuele werkwijze rond coronamaatregelen en online reserveren, zie elders op deze site.