U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 13 september 2021

Aanstaande woensdag Joker in Filmhuis Mill


Elke eerste en derde woensdagavond van de maand is het in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor het Filmhuis. Deze films starten om 20.00 uur en een ticket kost 8,- euro, dat is inclusief een consumptie. Het seizoen start op woensdag 15 september met Joker.

Joker
In de nieuwe film zien we het achtergrondverhaal van het iconische figuur uit Gotham. De film is geregisseerd door Todd Phillips en is een soort karakterstudie van de Joker. Joaquin Phoenix speelt Arthur Fleck, een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-upcomedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Tickets
Tickets zijn online te bestellen maar zijn ook af te halen aan de balie bij Myllesweerd. Zie voor online reserveren of meer informatie? Zie onze agenda

Gerelateerde activiteit