U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 07 september 2021

Nieuwe bestuursleden voor Cultureel Centrum Myllesweerd


Myllesweerd bestaat volgend jaar tien jaar. Binnen de stichting cultureel centrum Mill die het beheer heeft over Myllesweerd is de penningmeester, Rudolf Maas, van voor de oprichting binnen het bestuur actief. Ook het algemeen bestuurslid, Dorine Venhuizen, is bijna vanaf het begin actief binnen het bestuur. Beiden hebben te kennen gegeven te willen stoppen met hun bestuursfunctie. We bedanken Rudolf en Dorine dan ook voor hun jarenlange inzet voor Myllesweerd!
Met een vacaturestelling hebben we bekend gemaakt dat er op korte termijn twee vacatures binnen het bestuur gaan ontstaan. Wij hebben goed nieuws want de twee vacatures kunnen per 1 september ingevuld worden. Met ingang van deze datum treden Nell van der Ligt en Sanne Peters toe.
Samen met de nieuwe bestuursleden Nell en Sanne gaan we de toekomst binnen het bestuur en met Myllesweerd met vertrouwen tegemoet. De toekomst met een nieuwe gemeente als eigenaar van het gebouw Myllesweerd. En door het samenvoegen van de ambtenaren binnen de nieuwe gemeente Land van Cuijk ontstaat wellicht een groter Myllesweerd door een gedeelte van het Gemeentehuis bij Myllesweerd te betrekken.
Het bestuur