Nieuws
  Do 08 juli 2021

Bestel tickets voor Theaterseizoen 2021 - 2022 hier online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd


Onlangs is het theaterseizoen 2021 – 2022 van Theater Myllesweerd in Mill bekend gemaakt. Ondertussen is het ook mogelijk om (voor de meeste voorstellingen) tickets te reserveren. Dit kan online bij de betreffende show in de agenda op www.myllesweerd.nl, maar ook zijn tickets af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3.

Mark van de Veerdonk
Op donderdagavond 28 oktober staat cabaretier Mark van de Veerdonk in Myllesweerd. Deze show stond eerder in het vorige seizoen in de planning maar moest om de bekende redenen worden geannuleerd. Bezoekers van toen die nog in het bezit zijn van tickets kunnen nu eerst hun tickets omruilen voor nieuwe kaarten voor 28 oktober. Hierna start de verkoop van het resterende aantal tickets voor deze show. Check dus regelmatig deze site.

Bij de kaartverkoop voor het seizoen 2021 – 2022 gaan wij er voorlopig vanuit dat we in het nieuwe seizoen weer volle zalen mogen hebben. Mogelijk is dit dan nog wel met een vaccinatiebewijs of een gezondheidsverklaring in verband met de coronamaatregelen. Dit kan dan met de Coronacheck-app.

In Myllesweerd zijn in het komende seizoen uiteraard ook weer tal van films te zien. Op dit moment is de filmcommissie druk met het selecteren en plannen van films. Zodra data en titels van het Filmhuis 2021 – 2022 bekend zijn komen deze in de online filmagenda.
Hebt u suggesties voor films die beslist niet mogen ontbreken in dit nieuwe seizoen? Laat het de filmcommissie weten via

Zie voor actuele regels in Cultureel Centrum Myllesweerd en een overzicht van groeiende activiteiten regelmatig deze website en like ook onze Facebookpagina.