Nieuws
  Do 22 april 2021

Stichting Cultureel Centrum Myllesweerd op zoek naar bestuursleden


Volgend jaar, 2022, viert Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill het 10-jarig bestaan. Sinds de officiële opening in maart 2012 zijn er heel wat activiteiten en evenementen in en door Myllesweerd georganiseerd. Want er is niet alleen een film, theater en activiteitencommissie namens Myllesweerd zelf actief, alle faciliteiten van Myllesweerd zoals de theaterzaal, diverse kantoor- en vergaderruimtes plus de visuele, geluid en verlichtingsmogelijkheden zijn ook beschikbaar voor anderen. Hierdoor organiseren tal van clubs, verenigingen en bedrijven hun besloten en openbare activiteiten ook graag en veelvuldig in Ons Myllesweerd.

Per 1 januari 2022 gaat zoals bekend de huidige gemeente Mill en Sint Hubert op in de gemeente Land van Cuijk. Om als grote gemeente met zo’n 90.000 inwoners in 33 kernen goed contact te houden met de inwoners loopt er een project onder de naam kernendemocratie. Via onder andere dorps- en wijkraden zal contact en binding gezocht worden met de eigen inwoners. In dit alles spelen echter ook gemeenschapsaccommodaties een belangrijke rol. Dit zijn vaak prima locaties om elkaar te ontmoeten en om er samen activiteiten te ondernemen, organiseren en bezoeken.

Cultureel Centrum Myllesweerd neemt graag haar rol in dit alles en is alle voorbereidingen aan het treffen om zodra dit weer kan i.v.m. de huidige coronaregels dit in de praktijk te laten zien. Er is hard gewerkt aan een gevarieerd film- en theaterseizoen, er staan vanuit diverse vaste en nieuwe huurders mooie evenementen in de planning en tal van informatieve en recreatieve activiteiten kunnen er straks weer plaatsvinden.

Om dit alles ook bestuurlijk goed te kunnen organiseren is het bestuur van Stichting Cultureel Centrum Myllesweerd op zoek naar 2 extra bestuursleden. Het betreft een vrijwilligersfunctie. Het bestuur komt ongeveer 1 keer per maand bij elkaar om alle lopende en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Wilt u meewerken aan de continuering en mogelijke versterking van de positie van Myllesweerd in de gemeente Mill en Sint Hubert? Neem dan contact op met Myllesweerd!

Stuur een mailtje met uw gegevens naar en men neemt contact met op u.