Nieuws
  Wo 20 augustus 2014

Wegwijsmarkt voor senioren in Myllesweerd


Ook senioren kunnen nog naar de toekomst kijken. Op woensdag, 3 september organiseren diverse organisaties vanaf 14.00 uur een bijeenkomst voor senioren over moderne communicatie. Sprekers en mensen in stands maken u wegwijs in deze wereld en vertellen  hoe u voordeel kunt hebben van de moderne communicatie. Of het nu gaat over communicatie met uw dierbaren of langer blijven wonen in uw eigen woning. De organisaties bieden u cursussen en workshops aan, waaruit u kunt kiezen. De Wegwijsmarkt vindt plaats in Myllesweerd in Mill en de toegang is gratis met een kopje koffie of thee.

sprekers
We hebben interessante sprekers bereid gevonden aan het begin van de middag een lezing te houden. Dit zijn de heer Paul Dortmans van Bosch die als onderwerp het eigen wooncomfort heeft nu en in de toekomst en de heer drs. Roy Beumers, projectleider van het Orbis Medisch Centrum,  die laat weten hoe men met moderne communicatie middelen nog actief in het leven kan blijven staan.

organisaties
De organisaties die aanwezig zijn op de markt zijn: Biblioplus, het Senioren Hobby Centrum, de KBO’s en de SWOM. Allemaal hebben ze iets aan te bieden op het gebied van moderne communicatie en sociale media. Zij kunnen u daarin wegwijs maken, vandaar de “Wegwijsmarkt”. Komt u kijken, luisteren en praten, het wordt een leuke middag. U bent van harte welkom. Meer informatie over wat op de markt te bieden is ziet u op de website www.swomill.nl