U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 08 september 2020

Teenbeat, de Beentjes van St Hildegard, The Greatest showman en Joker binnenkort in Filmhuis Mill


Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill heeft voor de komende maanden diverse films in de programmering opgenomen. De film Teenbeat zal gezien de grote belangstelling 3 keer worden gedraaid. Voor vrijdagmiddag 25 september 13.30 uur en donderdagavond 8 oktober 19.30 uur zijn nog tickets beschikbaar. Woensdag 7 oktober is uitverkocht. Tickets zijn a 6,- euro af te halen aan de balie van Myllesweerd.
Teenbeat
De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.
De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill).
Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.
Overige films
Woensdag 21 oktober - De beentjes van St. Hildegard
Woensdag 4 november - The greatest showman
Woensdag 18 november - Joker
Tickets
Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren.
Facebook
Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie regelmatig deze site.