U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 28 september 2020

Theater Myllesweerd start zaterdag 10 oktober nieuw theaterseizoen met cabaretier Mark van de Veerdonk


Hoe het theaterseizoen er precies uit zal gaan zien in Cultureel Centrum Myllesweerd is voor iedereen onduidelijk. Veel theatergezelschappen hebben hun show doorgeschoven naar volgend seizoen en weer anderen zijn nog bezig met repetities. Maar op zaterdagavond 10 oktober start het seizoen met cabaretier Mark van de Veerdonk. Tickets zijn a 17,50 euro zolang de voorraad strekt af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Op is op.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk.  Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Like de Facebookpagina van Myllesweerd om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen en zie regelmatig deze site.

Gerelateerde activiteit