U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 06 juli 2020

Iedereen (weer) welkom in Cultureel Centrum Myllesweerd – wij denken graag met u mee


Na de versoepelingen van maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, is er in Cultureel Centrum Myllesweerd weer steeds meer mogelijk. Denk daarbij aan:
Plaza en terras;
Vergaderen;
Bijeenkomsten;
Biljarten;
Bibliotheek;
Repetities van musicals, muzieklessen en toneel;
Uitvoering musicals groep acht;

Plaza – terras
Maar ook is de Plaza geopend waar iedereen terecht kan voor een lekker kopje koffie, thee of een ander drankje met zelfgemaakt appelgebak. Ook Sas eb Bep zijn met hun medewerkers weer aanwezig om alle gasten te verwelkomen in zowel de Plaza als op het terras en ze te voorzien van een hapje en drankje. Want ook is er weer een beperkte kaart aanwezig voor een heerlijke lunch.
Omdat hiervoor wel een maximaal aantal gasten aan kan schuiven, is even telefonisch checken of er ruimte is wel raadzaam. Bel hiervoor 0485-454366. 

Biljarten
Nadat biljarten weer mogelijk was, is er gestart met 1 biljart. Ondertussen zijn er alweer 2 biljarts beschikbaar. Dit omdat alle gebruikers hiervan zich keurig aan de regels houden die door het RIVM zijn vastgesteld. Gezien de vele positieve en enthousiaste reacties op de mogelijkheid van biljarten in Myllesweerd, hebben dit veel bezoekers van Myllesweerd enorm gemist.

Filmhuis
In juni ging ook het Filmhuis in Myllesweerd weer van start. Ook dit is met in achtneming van de RIVM-maatregelen goed bevallen. Vandaar dat op 15 juli de volgende film alweer op het programma staat en er in de zomerperiode nog meer films geprogrammeerd zullen worden. Dit voor de diverse doelgroepen. Onlangs is er naast een nieuw filmdoek ook een nieuwe beamer geïnstalleerd, waardoor men nog intenser kan genieten van de films. Check regelmatig onze website en de (sociale) media voor het actuele aanbod aan filmvoorstellingen. 

Theatershows
Als alles volgens plan verloopt, zal in september ook weer het theaterseizoen van start gaan. Op dit moment wordt met theatermakers overlegd welke theatershows mogelijk en passend zijn binnen Myllesweerd. Over het theateraanbod, kaartverkoop en hoe dit alles te realiseren is met handhaving van de huidige beperkingen rond het Coronavirus hoort en leest u later meer. 

Vergaderen en bijeenkomsten
Cultureel Centrum Myllesweerd beschikt over diverse vergaderruimtes en ruimtes voor (informatie) bijeenkomsten. Indien gewenst kan men hierbij ook gebruik maken van diverse audio en visuele apparatuur voor interactieve bijeenkomsten.

Uw wensen
In deze tijd wisselen mogelijkheden soms dagelijks. Iets wat gisteren nog niet kon, mag wellicht morgen weer. Ook denken beheerders, bestuur en vrijwilligers van Cultureel Centrum Myllesweerd graag met u mee om te zien welke mogelijkheden er zijn om uw wensen, ideeën en activiteiten in Myllesweerd (toch) te realiseren. Neem daarom voor mogelijkheden op maat gerust vrijblijvend contact met ons op.