U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 27 juni 2020

Expositie “Colour Your Life” in Cultureel Centrum Myllesweerd


Van 1 juli tot 21 augustus is er in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een expositie te zien van Martien Nuijen (1955) uit Berg en Dal. Komende dinsdag 30 juni zal de expositie worden ingericht waarna deze tijdens openingstijden van Myllesweerd gratis te bezoeken is.

Martien A.M. Nuijen
“Als kind was ik altijd al creatief bezig met tekenen en knutselen,” vertelt Martien. “Na een periode van ruim 42 jaar een eigen zaak te bestieren, ben ik sinds het najaar van 2017 heel actief verdergegaan met mijn passie schilderen. Ik ben autodidact, zonder enige opleiding of cursus. Men zegt dat ik een optimistisch mens ben en dat ik positief in het leven sta. Waarschijnlijk is dát de reden dat ik van kleur hou, mijn werken zijn vaak vrolijke onderwerpen in welke vorm dan ook, heel veelzijdig, maar ik kan natuurlijk ook stil staan bij serieuze zaken, mijn schilderijen vertalen mijn gedachten en humeur.”
Zijn motto is: “Colour your life” geef kleur aan je leven in welke vorm dan ook. “Door mijn werken probeer ik dit vast te leggen op doek, met verschillende materialen gemengd met verf. Veelzijdige onderwerpen, maar toch kenmerkend door de kracht zoals de verf op het doek is aangebracht. Het gevoel dat ik met schilderen heb is moeilijk te omschrijven, smetteloos wit doek…. je begint met kleur …. droomt of is het werkelijkheid … en natuurlijk komt fantasie ook om de hoek kijken … wetend niet wat het eindresultaat is…, net een wereldreis zonder eindbestemming …. geweldige ervaring ……mijn passie….”
Meer weten? Bezoek dan de expositie in Myllesweerd of like onze Facebookpagina.