Nieuws
  Do 18 juni 2020

Vrijwilliger bij Myllesweerd gevraagd


Algemeen
Myllesweerd is het cultureel centrum van Mill en Sint Hubert en richt zich op de directe regio. Het ligt prominent in het hart van Mill en is ook de doorgang naar het gemeentehuis van Mill en Sint Hubert. In Myllesweerd bent u van harte welkom voor een kop koffie met iets lekkers erbij of voor een andere activiteit zoals film of theater. Maar ook kunt u hier terecht voor een vergadering en om te kaarten of biljarten.

Stichting Cultureel Centrum Myllesweerd is een organisatie met een vrijwillig bestuur, dat, gesteund door diverse commissies een theater- en filmprogramma aanbiedt.
Voor de dagelijkse gang van zaken zijn een aantal beheerders aangesteld die samen met “Bij Sas en Bep” en hun cliënten ervoor zorgen dat de dagelijkse activiteiten binnen Myllesweerd soepel en professioneel verlopen.

Functie
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die overdag werkzaamheden willen verrichten in Myllesweerd. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- horeca werkzaamheden (koffie/thee een drankje serveren)
- receptie werkzaamheden (telefoon, gasten te woord staan)

Jij bent het gezicht van Myllesweerd en de gastvrouw/-man die zich in dienst stelt van de gasten van Myllesweerd. In voorkomend geval kun je ook:
 
- kaartjes verkopen voor voorstellingen
- e-mail afhandelen
- verhuur aanvragen afhandelen

De vrijwilliger die wij zoeken is:

- energiek en daadkrachtig
betrokken bij cultureel werk (film en theater)
- vriendelijk en gastvrij
- genegen om voorkomende werkzaamheden op te pakken
- een teamspeler die ook zelfstandig kan werken
- een persoon die het leuk vindt om met de medewerkers van BijSasenBep samen te werken

Kortom, we zoeken een duizendpoot die het leuk vindt om een steentje bij te dragen en die het leuk vindt om het de inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert en omstreken en de gebruikers het naar de zin te maken in Myllesweerd. Of dit nu met koffie en gebak is of met een activiteit die overdag wordt georganiseerd. Wil je meer informatie over Myllesweerd kijk dan ook eens op www.myllesweerd.nl.

Reageer
Herken je jezelf in het bovenstaande, dan zijn wij op zoek naar jou. Reageer door een mailtje te sturen naar .
Dan zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met je maken om samen de mogelijkheden bespreken.
Tot ziens in Myllesweerd!