U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 08 juni 2020

Filmhuis Mill start 17 juni met Mamma Mia Here we go again


Het Filmhuis in Mill zal weer de deuren openen. Dit op woensdagavond 17 juni om 20.00 uur met de muzikale film Mama Mia here we go again. Zoals bekend mogen er maximaal 30 bezoekers in de grote theater / filmzaal. Tickets zijn a 6,- euro (inclusief consumptie) zolang de voorraad strekt af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en telefonisch te reserveren via tel. 0485-454366. Let op, alle geldende RIVM-maatregelen dienen in acht genomen te worden.
Mama Mia here we go again
Ken je de film Mamma Mia! nog? Daarin maakte je kennis met een creatieve jonge vrouw die samen met haar dochter een hotel wilde openen in Griekenland. Met een heleboel problemen er omheen. Zo ontdekte dochterlief Sophie dat haar vader hen niet heeft verlaten, maar dat het iets gecompliceerder is dan dat – haar moeder had ik korte tijd drie romances en wist simpelweg niet wie de vader was. Daarnaast ontmoette Sophie de liefde van haar leven, wat natuurlijk juist weer heel positief is.
In Mamma Mia! Here we go again is Sophie druk bezig met de renovatie van het hotel op het magische Griekse eiland Kalokairi en staat op het punt dit hotel te openen. Alle vrienden en familie komen, wat best bijzonder is. Sophies moeder, Donna, is namelijk een jaar geleden gestorven…
Dat betekent dat de film in twee tijdperken speelt. Aan de ene kant speelt de film in het heden, waar Sophie kampt met alle problemen uit het hotelwezen, herenigingen met de beste vriendinnen van haar moeder, haar vader, de opening van het hotel én liefdesperikelen, wanneer blijkt dat zij en haar vriendje heel andere dingen willen in het leven. Aan de andere kant kijk je mee naar de geschiedenis, naar de wilde avonturen van moeder Donna. Hoe heeft dit alles zo kunnen gebeuren? En in hoeverre lijken moeder en dochter eigenlijk op elkaar?
Natuurlijk is Mamma Mia! Here we go again! doorspekt met de bekendste en soms wat minder bekende hits van Abba.

Gerelateerde activiteit