U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 29 april 2020

Nieuw theater- en filmseizoen Myllesweerd – nog even geduld


U bent gewend dat we als Cultureel Centrum Myllesweerd in mei ons nieuwe film- en theaterseizoen presenteren. Dat zodat ook de kaartverkoop van start kan gaan. Maar niet alleen eindigde ons vorig seizoen anders dan anders, ook de start van het nieuwe seizoen zal anders zijn dan gebruikelijk. Want door de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus zijn veel zaken nog niet helemaal duidelijk. Daarom wachten we nog even met de lancering van het nieuwe film- en theaterseizoen.

Op dit moment kunnen theatergezelschappen, cabaretiers en muzikanten geen try-outs doen. Voor sommigen is daarom ook nog niet duidelijk of men wel klaar is voor het geven van shows in september en of dit wellicht later moet gaan worden. Ook is niet duidelijk of we na 1 september wel publiek weer toe mogen laten in onze theaterzaal en zo ja hoe veel bezoekers? En is dit dan alleen anderhalve meter uit elkaar of toch in de gebruikelijke theateropstelling? Kortom, er zijn nog wel wat onduidelijkheden waarop we eerst meer zicht moeten hebben voor we het nieuwe seizoen 2020 – 2021 bekend kunnen maken en kunnen starten met de kaartverkoop.

Helaas kunnen we via onze films en theatershows dus nog even geen vermaak en entertainment bieden. Via onze website en Facebookpagina attenderen we u nu wel af en toe op online voorstellingen. Maar ook kunt u deelnemen aan een puzzel komend weekend 1 mei in De Neije Krant. Daarmee maakt u kans op 2 tickets voor Filmhuis Mill. Wij hopen snel met meer duidelijkheid te komen rond de films en theatervoorstellingen voor het seizoen 2020 – 2021.

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Cultureel Centrum Myllesweerd wensen u veel gezondheid toe en hopen u straks weer in alle gezondheid te mogen begroeten in Ons Myllesweerd!