U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 21 april 2020

Musical Wat Zien Ik?! als nieuwe titel exclusief op Youtube


Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen hebben in navolging van de musical Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie ook de musical Wat Zien Ik?! Online gezet. Deze is tot uiterlijk aanstaande zondag 26 april 21.00 uur te zien op hun YouTube-kanaal.
Deze origineel Nederlandse musical uit 2006 is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Albert Mol, die tevens aanleiding was voor de allereerste succesfilm van Paul Verhoeven. De uitdrukking Wat zien ik? Stof! werd hierdoor gemeengoed. In de Rosse Buurt van het Amsterdam in de jaren zestig maken we kennis met twee dames van lichte zeden: Blonde Greet en Haar van Boven (Nel), en met hun clientèle, hun pooiers, de andere prostituees, hun minnaars en de kleurrijke buurtgenoten. Het leven van Greet en Nel op de wallen is een aaneenschakeling van emoties. Er wordt veel gelachen maar ook gehuild.
Uiteindelijk verlangen ook Blonde Greet en Haar van Boven naar geluk in de liefde. Maar of dat lukt?
Met o.a. Ellen Pieters, Mariska van Kolck, Johnny Kraaykamp, Hans Breetveld, Arie Cupé, Kiki Classen en Duck Jetten.
Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten. Sinds deze week publiceert het bedrijf een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling.
Vanaf nu kan men zich abonneren op het Youtube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment
Zie: https://www.youtube.com/user/degraafencornelissen