Nieuws
  Vr 16 mei 2014

Jeugdafdeling Miamtoca speelt familievoorstelling 'Wie Oh Wie'


Iris en Madelief wonen met het personeel in een kasteel. Als hun tante komt raakt Rosa de huishoudster in paniek. Want alles moet volgens tantes manieren. Tante arriveert met dienstmeisje en chauffeur. Tegelijkertijd verschijnen er ook drie boeven in het kasteel. Wie is nu wie en wie doet wat? Agent Grendel heeft de grootste moeite om de boeven in te rekenen. Want, niet alles loopt zoals verwacht...

In oktober 2013 is de jeugdafdeling van Miamtoca gestart met de repetities. Iedere dinsdagavond (en de laatste weken ook op de donderdagavond) is er hard gewerkt aan deze leuke voorstelling, die daarom dan ook staat als een huis!

De familievoorstelling Wie Oh Wie speelt op zaterdag 24 en zondag 25 mei. Op zaterdag is er een voorstelling om 14.30 u. en 19.30 u., op zondag is er een voorstelling om 14.30 u. De voorstellingen vinden plaats in theater Myllesweerd. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn en kosten € 5,-. Ook aan de kassa zijn nog kaartjes verkrijgbaar.

Ook een drietal volwassen leden heeft een gastrol in deze familievoorstelling. Miamtoca hoopt dat u allen komt kijken en de jeugdleden beloont voor hun harde werken.

Miamtoca theater Myllesweerd familievoorstelling Wie Oh Wie.JPG