U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 29 januari 2020

Komende vrijdag, zaterdag en zondag 3 volledige pronkzittingen met dans, muziek en humor in Myllesweerd


Komend weekend heeft Stichting Carnaval Mill 3 volledige pronkzittingen in 1 weekend en dat alles in onze theaterzaal. Alle kaartjes voor vrijdag- en zaterdagavond zijn uitverkocht. Alleen voor de Finale pronkzitting op zondag 2 februari zijn nog kaartjes beschikbaar. In het verleden was deze zitting een seniorenmiddag, maar vanaf dit seizoen is dit een volledige zitting en toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden. Deze Finale zitting start in Myllesweerd om 15.00 uur, kent een pauze waarin men o.a. broodjes kroket en frikandel kan kopen en gaat vervolgens door tot ongeveer 20.00 uur.
Tickets kosten 12,50 euro en zijn (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij SCM-secretaris Francy Coppens. Bel Francy op tel. 06 – 20 82 88 08 of stuur een mailtje naar

Optredens
Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes (11e keer), Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied). Presentatie is in handen van Marinus Verweijen, horeca doet café de Winkel en licht en geluid zal Roijendijk licht en geluid verzorgen.