U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 19 april 2014

"Mijn woensdagavond is heilig"


Tijdens de pauze van de film 'The broken circle breakdown', afgelopen woensdagavond 16 april, troffen we één van de meest trouwe bezoekers van het Filmhuis, dhr. Poos. Hij is 85 jaar en woonachtig in Mill en bezocht tot nu toe alle filmvoorstellingen van het Filmhuis in Myllesweerd. Hij vertelt: “Mijn vrouw is anderhalf jaar geleden overleden en als alleenstaande zoek je al gauw wat afleiding. Zo ben ik naar de film gekomen.” Tot nu toe vond dhr. Poos alle films bijzonder en echt de moeite waard. De verschillende genres in het aanbod zijn prima. Hij durft zelfs te zeggen dat de woensdagavond voor hem heilig is en hij zet er dan ook altijd alles voor opzij om naar de film in Myllesweerd te gaan. 

Dhr. Poos hoopt dan ook dat de organisatie van het Filmhuis nog lang zal doorgaan met films programmeren en hij hoopt dat in de toekomst nog meer mensen de weg weten te vinden naar Filmhuis Mill op woensdagavond en de Matineebios, op vrijdagmiddag.

Filmhuis Mill dankt dhr. Poos voor zijn bijdrage en wenst hem nog veel kijkplezier. Wij hopen hem nog vaak te zien hier in theater Myllesweerd en Filmhuis Mill.

Namens de filmhuiscommissie,

Riky van Eenbergen

The Broken Circle Breakdown, Filmhuis Mill, Myllesweerd

Afgelopen woensdagavond 16 april draaide 'The broken circle breakdown' in Filmhuis Mill, een muzikaal drama over een stel dat hun dochtertje verliest.