U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 09 december 2019

PROMS-concert “Dreams & Fantasy” door Muziekvereniging St. Willibrord aanstaande zaterdag in Myllesweerd


Nog een paar dagen en dan is het zover. Het harmonieorkest St. Willibrord is al weken druk bezig met alle voorbereidingen voor de PROMS “Dreams & Fantasy” op 14 december aanstaande. Samen met combo en zang afstemmen en verenigen, decor, attributen, licht, geluid, sponsoring, toe werken naar een heel mooie muzikale avond voor een breed publiek in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

In het voorprogramma zal de blokfluitgroep van de Millse Muziekvereniging acte de présence geven en op een sfeervolle wijze het publiek verwelkomen.

Het programma ligt klaar en liegt er niet om. Een betoverende aaneenschakeling van muziek behorende bij alom bekende sprookjes van Anderson en Grimm, o.a. Hans en Grietje, uit diverse filmscènes en het wereldberoemde sprookje van Sneeuwwitje. Het laatste gearrangeerd en geïllustreerd op een bijzondere muzikale manier met een hoog entertainment gehalte.
Muziek van de, voor iedereen bekende, filmmaker Walt Disney met o.a. Jungle Book en zijn geesteskindje Mickey Mouse. In deze categorie mag Warner Bros niet worden vergeten met filmmuziek van fascinerende verhalen zoals The Curse of Tutankhamun.
De muziek uit de film van “Harry Potter and the Goblets of Fire” is een mix van bruisende magie in een betoverende wereld.

In de bijbehorende hedendaagse muziek van combo en zang nemen de artiesten het publiek mee in een mix van fantasie, droom en werkelijkheid waarbij onderwerpen als geloof, hoop en liefde niet ontbreken. Van een waterval aan woorden en vragen, wensen en gedachten naar een oase van rust en een moment van adembenemende stilte. Met zo nu en dan een knipoog naar de komende feestdagen. Komt het zien, komt het horen en laat u verrassen.

Voor dit PROMS-concert “Dreams & Fantasy” zijn nog kaartjes te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.
Ook sponsoren zijn van harte welkom. Weet u dat u zelfs al een nummer kunt sponsoren voor een bedrag van € 50,-? Voor nog meer mogelijkheden voor een financiële bijdrage aan dit 2 jaarlijks PROMSconcert kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via de mail:  

Wij zien u graag bij:
PROMS concert “Dreams & Fantasy” Muziekvereniging St. Willibrord
Datum: 14 december 2019
Waar: Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 1, Mill
Aanvang: 20:00 uur.
Tickets: € 15, - (incl. consumptie)