Nieuws
  Vr 01 november 2019

Komende woensdagmiddag Brabantse muziek en Mill van Toen in Myllesweerd - reserveer tijdig tickets


Elk seizoen organiseert Myllesweerd een speciale middag voor medioren en senioren. Op deze middag muziek, humor, entertainment en vooral gezelligheid. Dit seizoen is dat aanstaande woensdag 6 november, aanvang 14.00 uur. Dit alles inclusief een kopje koffie of thee bij aanvang en het programma wordt afgesloten met soep en broodjes.

Op deze middag is er Brabantse muziek met Noud Bongers. Deze uit Lith afkomstige troubadour is sinds 1995 her en der in het land te vinden met de door hemzelf geschreven liedjes. Met zijn liedjes kijkt hij overigens niet terug, hij zingt vooral over het nu en dat in zijn eigen dialect.

Terugkijken doet Toon Willems uit Mill wel. Hij is bekend van de foto’s en teksten in de rubriek Mill van Toen in De Neije Krant. Ook op zijn eigen Facebookpagina plaatst hij veel en vaak materiaal uit het Millse verleden. Dat zal hij ook doen op woensdagmiddag 6 november waarbij hij ook graag de verhalen van de bezoekers hoort.

Een toegangskaartje kost 10,- euro. Dat is inclusief een kopje koffie of thee en de soep met broodjes na afloop. Haal de tickets aan de balie (zonder reserveringskosten) van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of reserveer hier online (met reserveringskosten).

Gerelateerde activiteit