Vanaf 1 juni a.s. is Myllesweerd weer beperkt geopend. U bent van harte welkom, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 26 september 2019

Green book, Bohemian Rhapsody en Dumbo in oktober in Filmhuis Mill


Komende woensdag is de eerste reguliere film van dit nieuwe seizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Filmhuis Mill heeft voor de komende maanden weer een aantal mooie films geprogrammeerd. Ook voor kinderen is er uiteraard een film, dat elke laatste woensdagmiddag van de maand. Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. Haal tickets op bij de balie of reserveer hier online.
Green book
Woensdag 2 oktober 2019 – 20.00 uur
VS, 1962. Pianist Don Shirley wil op tournee door het rascistische zuiden van Amerika hij huurt de een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter in. Aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) reizen ze naar plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Alleen de heren hebben botsende persoonlijkheden.
Bohemian Rhapsody
Woensdag 16 oktober 2019 – 20.00 uur
'Bohemian Rhapsody' volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.
Dumbo
Woensdag 30 oktober 2019 – 15.00 uur
Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandevere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.
Meer weten? Like dan ook onze Facebookpagina!

Gerelateerde activiteit