Vanaf 1 juni a.s. is Myllesweerd weer beperkt geopend. U bent van harte welkom, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 20 september 2019

Gratis film, cabaret en muziek tijdens opening nieuw seizoen Myllesweerd


Het film- en theaterseizoen 2019 – 2020 wordt op vrijdag 27 september in Myllesweerd geopend met een gevarieerde gratis toegankelijke showavond. Deze start om 19.30 uur met de film La Famille Bélier en om 21.15 uur is er een gratis cocktail om te proosten op dit nieuwe seizoen.
La Famille Bélier
Iedereen in de familie Bélier is doof. Iedereen behalve Paula, de oudste dochter, een jonge studente die plots ontdekt dat ze geweldig kan zingen. Ondanks de puberteitsproblemen waarmee ze worstelt en ongeacht de handicap van haar familie, blijft Paula haar droom koesteren en zal zij dit voorheen ongekende zangtalent benutten.
Cabaret
Om 21.30 uur is het tijd voor cabaret. Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Cabaretier Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet.
Muziek
Deze openingsavond wordt muzikaal afgesloten door de Akoestische Maten. Zij brengen rock en blues uit het verleden en zorgen voor een juiste sfeer tijdens deze after party.
Toegang
Voor deze avond waren gratis tickets beschikbaar. Alle beschikbare tickets zijn opgehaald. Mocht u tickets hebben maar onverhoopt niet kunnen, breng ze dan terug naar Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze komen dan weer beschikbaar voor andere belangstellenden.