U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 30 april 2019

Stichting Welzijn Ouderen Mill organiseert deze week in Myllesweerd wervingsavond voor 55 plussers


Deze bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 1 mei om 19.30 uur in Myllesweerd. SWOM heeft een vrijwilligersgroep van wel 240 personen. Een 50 tal mensen coördineert velerlei activiteiten. SWOM is steeds op zoek naar jonge, dynamische senioren die hieraan een steentje willen bijdragen.
Deze enthousiaste groep vrijwilligers zet zich in voor het welzijn van alle senioren binnen de gemeente Mill en Sint Hubert. Zij organiseren activiteiten en verlenen diensten om senioren langer thuis te laten genieten. Het SWOM bestuur organiseert ieder jaar voor de vrijwilligers een gezellige avond.
Op deze bijeenkomst zal wethouder van Daal spreken evenals voorzitter Rob Vloet. Het is een informatieve en vrijblijvende bijeenkomst. Actieve en betrokken vrijwilligers informeren iedere gast op alle terreinen van de activiteiten en diensten van de SWOM.
SWOM nodigt je uit eens een kijkje te komen nemen op deze informatieve avond en ontdek wat je eventueel zelf zou kunnen bijdragen aan een betere leefomgeving voor jezelf en voor andere 55-plussers! Meer informatie kun je vinden op onze website: www.swomill.nl
Foto Tien van Tienen