U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 08 januari 2014

Gulden Euro Trio maakt muzikale reis door Europa


Op zondagmiddag 26 januari geeft het Gulden Euro Trio een concert in theater Myllesweerd. Het Gulden Euro Trio bestaat uit drie professionele muzikanten die allen een conservatoriumopleiding hebben afgerond: Pip van Steen, Will Derks en Marcel Siebers. Samen met bezoekers van het concert maakt het Gulden Euro Trio een muzikale reis door Europa.

De muziek van het Gulden Euro Trio kenmerkt zich door de typische combinatie van dwarsfluit (Pip) met mandoline (Will) en piano (Marcel). De drie muzikanten creëren een geheel eigen sound van 'feel good' muziek met een naar eigen zeggen "soort van klassieke, folkloristische inslag, gelardeerd met frisse, soms ook jazzy, improvisaties". Het repertoire bestaat voornamelijk uit composities van Pip en Will zelf, die gebundeld zijn in de "€uro Suite": een inmiddels gigantisch concertstuk waarvan de 23 delen zijn gelinkt aan de Eurolanden. De titels van deze losse delen verwijzen naar de oorspronkelijke munteenheid en het karakteristieke geluid van elk land.

Om alvast een muzikale indruk van het Gulden Euro Trio te krijgen, kunt u dit filmpje bekijken:
Om enkele deeltjes uit de "uro Suite" beluisteren kun je kijken op: http://www.marcelsiebers.nl/?GULDEN_EURO_TRIO. Ook vindt u daar meer informatie over het trio.

De entree is 10,- inclusief consumptie. Het concert begint op zondagmiddag 26 januari om 15.00 u. en de zaal is open om 14.45 u. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater Myllesweerd of te reserveren via info@marcelsiebers.nl.

Tot ziens!

DSC 1631.JPG

V.l.n.r.: Will Derks, Pip van Steen en Marcel Siebers