Nieuws
  Vr 08 maart 2019

Kindertheater De Pimpernel met Kortjakje in Theater Myllesweerd


In het theaterprogramma van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill, worden ook shows speciaal voor kinderen opgenomen. Elk seizoen is de Pimpernel te gast met een voorstelling voor de kleinste bezoekers. Dit jaar is dat de show met de titel Kortjakje. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een glaasje ranja en wat lekkers.
Kortjakje
Marijke van Bergen – Michels van kindertheater De Pimpernel speelt de interactieve voorstelling “Kortjakje”. Grote mensen zingen graag smartlappen, dat zijn oude liedjes die ze graag met zijn allen zingen. Zo zijn er ook de aloude kinderliedjes die groot en klein kennen: De kindersmartlappen! ”
De Pimpernel heeft een mooi spel gemaakt rondom die oude kinderliedjes waarin we Kortjakje en nog veel meer figuren uit die liedjes gaan ontmoeten. We horen van Kortjakje waarom ze midden in de week ziek is en in het weekend niet. Ze vertelt wat ze allemaal leest in het boek van zilverwerk. Daarover kun je van alles fantaseren. De Pimpernel gaat de geheimen van die oude kinderliedjes samen met jullie ontdekken tijdens deze voorstelling.

 

Gerelateerde activiteit