Nieuws
  Vr 27 december 2013

Harmonie St. Willibrord liet van zich horen


En hoe (!). Op zondagavond 22 december werd er door muzikanten, zangers en zangeressen 'van eigen bodem' een prachtig kerstconcert van een hoog niveau ten gehore gebracht voor een uitverkochte zaal.

Kosten nog moeite waren voor dit concert gespaard. Myllesweerd werd speciaal voor dit concert omgetoverd in Dickenssfeer, een tafereel van vroegere tijden. Ook de muzikanten en dirigent droegen kleding van weleer. Het publiek kon genieten van een avondvullend programma met muziekstukken die varieerden van traditionele kerststukken tot popnummers. De avond werd gepresenteerd door een heuse stadsomroeper en tussen de bedrijven door werd het bekende kerstverhaal “A Christmas Carol”, over de gierigaard Scrooge verteld. Scrooge zelf was natuurlijk ook aanwezig. Daarnaast leverden ook zangeres Mindy en koor VoiceMill een mooie muzikale bijdrage, evenals het combo.

Reacties uit het publiek: “Wat heb ik genoten.”, “Wat een geweldige avond, wanneer is het volgende concert?“, “Ik wist niet dat een harmonie zulke mooie muziek kan maken”, “Wat mooi om te zien dat er ook zoveel jeugdige muzikanten in het orkest zitten!”

Hebt u dit alles gemist? Geen probleem. Naar verluidt worden er alweer plannen gemaakt voor het volgende concert in ons Cultureel Centrum.

kerstconcert harmonie St. Willibrord 2013 Myllesweerd