Nieuws
  Vr 15 februari 2019

Filmhuis Mill met Heartstone en diner in Grandcafé ’t Centrum – reserveren voor arrangement kan t/m zondag 17 februari


Aanstaande woensdagavond 20 februari is Heartstone te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Maar voor deze film om 20.00 uur start, kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit vanaf 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s, vis of vlees. Kok Sjaak zal zorgen dat men tijdig klaar is zodat men niets van de film hoeft te missen. Reserveren voor het arrangement inclusief diner kan tot en met zondag 17 februari.
Kosten
Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon. Alleen naar de film kan uiteraard ook, een ticket kost dan 5,- euro inclusief een consumptie.
Heartstone
Het verhaal speelt zich af in een afgelegen vissersdorpje in IJsland. Thor en Christian zijn twee tieners en de beste vrienden. Ze ervaren een bewogen zomer. De ene ontdekt een meisje, terwijl de andere nieuwe gevoelens ervaart voor zijn kameraad. Op het einde van de zomer, wanneer de ruwe natuur van de streek haar rechten terugneemt is het tijd om de speeltuin te verlaten en worden ze een stuk volwassener.

 

Gerelateerde activiteit