U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 13 februari 2019

Status Quo Forever & Live And Dangerous - Classic Rock Tribute in Theater Myllesweerd


Zaterdagavond 20 april staat Status Quo centraal in Theater Myllesweerd in Mill. Alle grote hits zijn die avond te horen. Dit alles live gebracht door twee verschillende bands, die samen een totaal muzikaal beeld geven van Status Quo. Omdat het bij de muziek van Status Quo lastig stil zitten is, heeft de Theaterzaal de dansopstelling, dus geen theaterstoelen maar volop ruimte om te swingen!
Programma
Bij de theatershow van Status Quo Forever (SQF) zijn de ambities helder: de beste Status Quo tribute van Europa worden. Status Quo Forever bestaat uit muzikanten met jarenlange ervaring. Verwacht een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Bekende meezingers zoals bijvoorbeeld “Down Down”, “Roll Over Lay Down” en “Whatever You Want” zullen te horen zijn maar ook, speciaal voor de fans, minder bekende juweeltjes zoals “Big Fat Mama”, “Softer Ride” en “4500 Times”.
Live And Dangerous speelt voornamelijk nummers van het 1978 Live Album "Live and Dangerous", aangevuld met nummers van andere albums. De vijfkoppige formatie onder leiding van zangeres Bennie presenteert met grote toewijding de grootste klassiekers uit het repertoire van deze Ierse klassieke rockformatie en natuurlijk "The boys are back in town" en "Whisky in a jar” zijn niet te missen! Een perfecte afsluiting van dit muzikale theaterseizoen in Myllesweerd.
Tickets
Tickets kosten 12,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer ze hier online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

 

Gerelateerde activiteit