U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 31 januari 2019

Woensdagavond 6 februari in Filmhuis Mill - Sprakeloos


Elke eerste en derde woensdagavond van de maand draait er een film in Filmhuis Mill. Speciaal voor kinderen is er elke laatste woensdagmiddag een film te zien. Filmhuis Mill is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Bij de kinderfilms is er voor de bezoekers nog altijd wat extra’s.
Woensdag 6 februari 20.00 uur - Sprakeloos
Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.
Tickets
Hier online zijn tickets op stoelnummer te reserveren. Ook aan de balie van Myllesweerd zijn tickets te koop. Tevens zijn deze verkrijgbaar aan de kassa vlak voor aanvang van de film. Check ook de films in februari en mei die inclusief een diner in Grandcafé ’t Centrum worden aangeboden. Hiervoor kunt u ook hier online direct reserveren.

Gerelateerde activiteit