Nieuws
  Za 26 januari 2019

Pietje de Grondwerker als extraatje op Middagzitting (zondag 27 januari) in Theater Myllesweerd


Vandaag, zaterdag 26 januari gaat om 20.00 uur de eerste pronkzitting van ’t Gèrmelaand van start in de Theaterzaal van Myllesweerd. Ook vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 februari is er een avondzitting. Maar ook is er dit jaar weer een Middagzitting. Deze start morgen, zondag 27 januari om 13.00 uur in Myllesweerd. Op deze middag is het volledige programma van de avondzitting te zien. Maar als extraatje is er ook een optreden van Pietje de Grondwerker. Deze buut is exclusief te horen en zien in het middagprogramma.
Kaartjes
Nog geen kaartjes voor de avond- of middagzitting? Deze zijn te bestellen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A in Mill, 06-20828808. De kaartjes voor de middagzitting van aanstaande zondag 27 januari zijn ook te koop bij Francy Coppens, maar ook aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de K.B.O. via Pieter vd Elzen.
De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn 12,50 Euro. Een kaartje voor de middagzitting kost 10,00 Euro per stuk.
De deelnemers dit jaar zijn: WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de ex prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills vertolken op deze avond hun garde- en showdans. Dat wordt weer heel veel spektakel en humor, dus met andere woorden, het wordt weer genieten.
Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere Hoogheden van carnaval 2018-2019 zijn tijdens deze zittingen ook van de partij.
Meer weten?Like de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl