U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 22 januari 2019

Filmhuis Mill met Heartstone en diner in Grandcafé ’t Centrum – reserveer tijdig


Woensdagavond 20 februari is Heartstone te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Maar voor deze film start kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit start om 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s. Hierbij zal kok Sjaak zorgen dat men tijdig klaar is met tafelen zodat men niets van de film hoeft te missen. Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon. Alleen naar de film kan uiteraard ook, een ticket kost dan 5,- euro inclusief een consumptie.
Woensdag 20 februari 20.00 uur - Heartstone
Het verhaal speelt zich af in een afgelegen vissersdorpje in IJsland. Thor en Christian zijn twee tieners en de beste vrienden. Ze ervaren een bewogen zomer. De ene ontdekt een meisje, terwijl de andere nieuwe gevoelens ervaart voor zijn kameraad. Op het einde van de zomer, wanneer de ruwe natuur van de streek haar rechten terugneemt is het tijd om de speeltuin te verlaten en worden ze een stuk volwassener.
Woensdag 6 februari 20.00 uur - Sprakeloos
Maar Filmhuis Mill start deze maand met Sprakeloos op woensdagavond 6 februari. Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.
Tickets
Tickets zijn hier online te reserveren. Ook voor het arrangement inclusief diner kunt u online tickets reserveren. Deze zijn ook aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill te koop.

 

Gerelateerde activiteit