U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 18 januari 2019

Pronkzittingen 't Gèrmelaand bijna van start - nog tickets verkrijgbaar


Eind december was de kaartverkoop voor de pronkzittingen van ’t Gèrmelaand 2019. Deze zittingen worden zoals gebruikelijk gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd. De 1e zittingsavond op zaterdag 26 januari was in eerste instantie uitverkocht, maar er zijn deze week enkele kaartjes teruggekomen. Ook voor de middagzitting van zondag 27 januari en de 2e zitting op vrijdagavond 1 februari zijn nog kaartjes verkrijgbaar. De laatste zittingsavond op zaterdag 2 februari is volledig uitverkocht.
Optredens
Tijdens de pronkzittingen zijn er optredens van o.a. WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de ex-prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills zijn uiteraard ook van de partij met swingende optredens. Ook zal het Blerlied 2019 van de Professors er te horen maar ook te zien zijn. Presentatie is dit keer in handen van Marinus Verweijen.
Kaartjes
De nog beschikbare toegangskaarten kosten 12,50 euro per stuk. Voor de middag zitting zijn de kosten 10,00 euro. Check voor de beschikbaarheid van toegangskaartjes bij Francy Coppens via telefoon 06 20828808. Kaartjes voor de middagzitting zijn ook verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Myllesweerd en bij Pieter v.d. Elzen, telefoon 0485 – 45 18 76.

Gerelateerde activiteit