Nieuws
  Ma 14 januari 2019

Deze week in Filmhuis Mill: The Zookeeper's Wife


Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill, heeft elke 1e en 3e woensdagavond van de maand een voorstelling. Elke laatste woensdagmiddag van de maand draait er een kinderfilm. Op woensdagavond 16 januari is er de film The Zookeeper’s Wife vanaf 20.00 uur te zien. Een toegangskaartje kost 5 euro.

The Zookeeper's Wife
The Zookeeper's Wife vertelt het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.
Tickets
Tickets zijn à 5 euro inclusief een consumptie op stoelnummer hier online te reserveren. Ook aan de balie van Myllesweerd zijn deze verkrijgbaar en ook aan de kassa vlak voor aanvang van de film zijn tickets te koop. Dan echter niet meer op stoelnummer.

 

Gerelateerde activiteit