Nieuws
  Zo 06 januari 2019

Expositie fotoclub Gespot in Myllesweerd


Het jaar begint goed voor fotoclub Gespot. Ze starten dit nieuwe jaar met een mooie expositie in het cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
De fotoclub bestaat inmiddels 7 jaar en is elke maand actief in clubhuis De Wester in Mill.
De groep bestaat uit 13 actieve leden, die regelmatig onderweg zijn voor het maken van ‘de bijzondere prent’. Ook werken ze vaak aan thema opdrachten, zoals bijvoorbeeld dood hout of avondfotografie. Tijdens de fotoavonden worden de gemaakte foto’s besproken.
Elk jaar gaan ze een weekend met elkaar op pad. Afgelopen jaar in september brachten zij een bezoek aan de provincie Friesland. Ze logeerde vlak bij het Nationale park Lauwersmeer. Ondanks de iets mindere weersomstandigheden werd er toch flink gefotografeerd.
Tijdens deze expositie is er o.a. werk te zien van dit uitstapje. Verder zal er vrij werk van de leden te zien zijn, waaronder foto’s van de natuur en dierenwereld, vakantie, cityscaping, abstract en architectuur.
Meer informatie over fotoclub Gespot is te vinden op www.fotoclubgespot.nl of op de Facebookpagina ‘fotoclub gespot’. De expositie is te zien vanaf 7 januari tot eind februari tijdens de openingstijden.
Foto Thea Kersten