U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 18 december 2018

Dirk Scheele speelt Z’n leukste liedjes in Theater Myllesweerd – reserveer tickets


Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In de solovoorstelling op zaterdag 5 januari in Theater Myllesweerd in Mill speelt Dirk Scheele er een heleboel. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk.
Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.
Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’
Tickets
Er zijn zaterdag 5 januari 2 shows. Eentje om 11.00 uur en eentje om 14.00 uur. Tickets kosten 11,- euro en dat is inclusief een glaasje ranja en wat lekkers.
Reserveer tickets hier online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Gerelateerde activiteit